Norppatoiminta

Haluatko mukaan ?

Saaristomeren sukeltajat Ry:n nuorisotoiminta alkaa la 6.3.2021. Ryhmään voidaan uimahallien määräyksien mukaan ottaa vain alle 12 vuotiaita. Kysymykset, tiedustelut ja ilmoittautumiset: facebookissa viestillä tai juniorit(at)saaristomerensukeltajat.fi

Hallivuorot ovat Impivaaran uimahallilla pääasiassa lauantaisin altaalla 8:00 päättyen 9:00 altaalle (huom. 6.3.- 27.3. klo 10-11). Jos sinun tarvitsee ostaa ranneke tai muuten toimia kassalla, kannattaa kassan aukioloajat tarkistaa suoraan uimahallilta.

Märkäpukuun totuttelua. Vesa Väärä, Kuvastaja Oy.Lasten jäsenrannekkeet saa ostaa seuralta 8 € / kpl. Ennen jäsenrannekkeen ostoa on ilmoittauduttava ja maksettava seuran jäsenmaksu sekä kausimaksu.

Kevätkausi maalis-toukokuu                            (6.3.->)

Syyskausi syys-joulukuu                                (syyskuu- joulukuu)

 

Norppakerhon hinta ja liittyminen

Ota ohjaajiin yhteyttä juniorit(at)saaristomerensukeltajat.fi

Norppakerhon osallistujan on oltava saaristomeren sukeltajat ry:n jäsen. Vuotuinen jäsenmaksu alle 15 vuotiaille on 30 €/v ja kerhon allasmaksu on 50 € / lukukausi. Nämä maksut on saatu  pidetty kohtuullisena koska Saaristomeren sukeltajat ovat saaneet  opetus- ja kulttuurimi nisteriön jakamaa seuratukea.

Jäsenrannekkeen saa seuran jäsen uimahallin kassalta, ja uimahalli veloittaa rannekkeesta 8 €. Lasten ranneke aktivoidaan vuosittain, tällä hetkellä aktivointi on ilmaista. Jos sinulla ei ole jäsenranneketta tai ranneke on kotona, on kassalla maksettava normaali uinnin hinta.

Snorkkelisukellus

Snorkkelisukellus on sukellusharrastuksen yksinkertainen muoto. Snorkkelisukelluksessa käytetään vain perusvälineitä eli maskia, räpylöitä ja snorkkelia. Snorkkelisukellus soveltuu lähes kaiken ikäisille, kunnosta riippumatta, auttava uimataito on kuitenkin edellytys harrastukselle.

Luonnonvesissä käytetään hieman enemmän varusteita. Luonnonvarusteet ovat esimerkiksi märkäpuku, liivi, poiju, sekä puukko ja painovyö.