Laitesukellus

 

 

 

 

 

 

Saaristomeren Sukeltajien Laitesukeltajilla on ohjelmaa lähes vuoden ympäri. Avovesikaudella järjestämme aktiiviporukalla monia viikonlopun mittaisia sukellusreissuja Saaristomerellä ja Suomenlahdella. Heinäkuussa on kauden kohokohdaksi muodostunut, yleensä jopa toista viikkoa kestävä kesäleiri. Tällöin leiriydymme jossakin sukellustukikohdaksi soveltuvassa leiripaikassa saaristossa ja käymme päivittäin RIBillä useallakin eri kohteella sukeltamassa. Talvikaudella hyödynnetään hyviä näkyvyysolosuhteita ja sukelletaan jäältä merellä tai louhoksissa. Kiinnostuksen mukaan tehdään vuosittäin myös reissu ulkomaille, esimerkiksi Norjaan tai Egyptiin.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä alueen muiden sukellusseurojen kanssa ja moni aktiivisukeltaja hyödyntää useamman paikallisen seuran eri toimintamuodot ja edut. Osallistumme mahdollisuuksien mukaan laitesukellusta esitteleviin tilaisuuksiin sekä järjestämme kiinnostuneille introsukellusiltoja hallivuorojemme yhteydessä. Laitesukeltajat osallistuvat myös esimerkiksi erilaisiin kampanjoihin sekä Seuran varainhankintaan. Laitesukeltajilla on käytössään Seuran varastotila, peräkärry, RIB-vene, paineilmakompressoreita sekä erilaisia varusteita. 

Laitesukelluskausi toteutetaan yhdessä aktiivijäsenistön kanssa. Keväisin julkaistaan alustava reissukalenteri joka kauden aikana päivittyy toiveiden ja olosuhteiden mukaan. Viimeisimmät puheenaiheet ja suunnitelmat löydät yleensä Seuran facebook-sivustolta. Hyppää mukaan!

Reissukalenteri 2019