Tervetuloa uusi jäsen! 

Olet päättänyt liittyä Turun alueen mukavimpaan ja rennoimpaan sukellusseuraan, hieno homma!

Lataa ensimmäiseksi puhelimeesi Signal äppi. Signalissa pidämme toisimme yhteyttä sekä seuran yleisryhmässä että myös aktiivisten sukeltajien Uimakoulu-ryhmässä. Ryhmään pääset helpoimmin laittamalla viestin puheenjohtaja Jarno Sulalle puh. 040 411 4701.

Päästäksesi tutustumaan Raisiossa olevaan varastoomme, ole yhteydessä kalustovastaava Tomi Niemeen puh. 040 867 7077. Tomilta saat myös varastolla olevan kompressorin käyttökoulutuksen, jotta pääset täyttämään pulloja oman aikataulusi puitteissa.

Kun käyt tutustumassa varastoon, saat samalla lunastettua avaimet varastolle niin halutessasi. Avaimista perimme maksun jäsensivuilla olevan hinnaston mukaisesti.

Kun jäsenmaksusi näkyy seuran tilillä, sinut liitetään mukaan seuran ja Sukeltajaliiton rekistereihin. Lisäksi tietosi ilmoitetaan Impivaaran uimahallin käyttäjärekisteriin. Sinulle luodaan myös salasana seuran verkkosivujen Jäsensivuille. Mikäli haluat nopeuttaa salasanan saamista, voit halutessasi lähettää kuvakaappauksen maksusta Heidi Kemppaiselle puh. 040 5277 065.

Jäsensivuilta löydät tapahtumakalenterin, keskustelupalstan, tietoa seuran kalustosta ja maksuista sekä erilaista reissuihin liittyvää tietoutta. Sinua saattaa myös kiinnostaa tiedot erilaisista sukelluskohteista!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme sellaisena kuin olet, niillä välineillä joilla haluat harrastaa ja itsellesi sopivimman aikataulun mukaan!