Laitesukellus

Seuramme aktiivisin ryhmä löytyy laitesukeltajien parista. Seuran tavoitteena on tarjota matalalla kynnyksellä helppo ja turvallinen mahdollisuus ihan kaikille harrastaa sukellusta. Laitesukeltajien joukkoon ovat tervetulleita jokainen omana itsenään ja sellaisten välineiden kanssa, jotka itselle sopivat parhaiten. Meiltä löydät sparrailuseuraa niin tekniikkasukeltajista, sidemount-sukeltajista kuin takkiliivisukeltajistakin. Mukavassa ja rennossa seurassa on hauska harrastaa itselleen sopivimmalla tahdilla ja tavalla!

Seuralla on varastotila "Kupla" Raisiossa, josta löytyy mm. paineilmakompressori. Lisäksi seuran kautta järjestyy myös Nitrox ja Trimix täytöt.

Laitesukeltajat harrastavat aktiivisesti ympäri vuoden. Avovesikaudella järjestetään retkiä Saaristomerellä ja Suomenlahdella. Yleensä reilun viikon kestävä kesäleiri on monelle jäsenelle kesän kohokohta. Kesäleirin sukellustukikohdasta eli leiripaikasta teemme RIB-veneellä päivittäin sukelluskeikkoja eri kohteisiin. Talvisin sukelletaan jään alle louhoksilla tai merellä mahdollisuuksien mukaan. Kerran vuodessa suuntaamme ulkomaille sukeltamaan. Kaikilla näillä reissuilla löytyy sukelluskohteita jokaiselle oman tason mukaan eli rohkeasti mukaan vaan!

Oletko kiinnostunut aloittamaan laitesukelluksen? Muista kurkata Koulutus-välilehden taakse. Sieltä löydät lisätietoa harrastuksen aloittamisesta!

Seuramme toimii aktiivisessa yhteistyössä muiden sukellusseurojen kanssa. Olemme aktiviivisia myös varainhankinnassa ja erilaisissa kampanjoissa, joista viimeisimpänä esimerkkinä syksyllä 2023 toteutettu Minun mereni ry:n Vedenalainen mielenosoitus. Tästä lisätietoa linkin takana!

Kuvia seuran toiminnasta löytyy seuran Facebook-sivuilta. Käy katsomassa ja tule mukaan aktiiviseen ja rentoon toimintaan!