Jäseneksi

Saaristomeren Sukeltajat ry:n jäsenenä sinulle tarjoutuu oiva mahdollisuus tutustua vedenalaiseen maailmaan sekä Saaristomeren saloihin eri toimintamuotojemme kautta.

Jäsenenä sinulla on oikeus osallistua eri jaostojen toimintaan. Samoin sinulla on oikeus osallistua seuran järjestämille reissuille jäsenhintaan. Käytössäsi on seuran paineilma-asema Raision varastolla. Paineilmatäytöt jäsenten omaan harrastuskäyttöön ovat maksuttomia. Käytössäsi on myös paljon muuta kalustoa erilaisilla reissuilla.


Liittymismaksu vuonna 2023 on kaikilta jäseniltä 20 euroa.


Jäsenmaksut:

Jäsenmaksu 15 vuotta täyttäneiltä on  110 €. Tämä sisältää Sukeltajaliiton jäsenmaksun. Mikäli kuulut jo toiseen Sukeltajaliiton jäsenseuraan, voit jättää liiton osuuden jäsenmaksusta maksamatta.

Juniorijäsenten jäsenmaksu on 35 €  (alle 15-vuotiaat). Ikä lasketaan syntymävuoden perusteella. Vuonna 2023 junioreita ovat siis vuonna 2009 tai myöhemmin syntyneet.

Kannatusjäsenten jäsenmaksu on 90 €. Kannatusjäsenet eivät ole Sukeltajaliiton jäseniä.Mikäli haluat liittyä jäseneksi:

Täytä liittyvän jäsenen tiedot sivun alareunassa olevaan lomakkeeseen. 

• Maksa liittymis- ja jäsenmaksu  130 € ( yli 15-vuotiaat)  /  junioreilta 55 € ( alle 15-vuotiaat) seuran tilille. Junioreiden osalta maksa lisäksi kyseisen kauden (syys/kevät) kausimaksu á 50 euroa. 

Liittymis- ja jäsenmaksun voit maksaa myös Edenred, ePassi ja Smartum sovelluksiin ladatulla liikunta-/kulttuuriedulla.

• HUOM Maksun viestikenttään tulee kirjoittaa uuden jäsenen nimi.


Maksutiedot:

Pankki: Liedon säästöpankki
IBAN: FI50 4309 0010 4932 78
BIC: ITELFIHH


Lisätietoja saat klikkaamalla alla olevaa "Ota yhteyttä" nappia.


Wanhat jäsenet saavat postitse laskun jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Huomioithan myös että osoitetietosi ovat ajantasalla. Jäsenkirjeet löydät jäsensivuilta!

Seuramme sähköpostijakelulista on päivitetty vastaamaan jäsenmaksun maksaneita. Mikäli et saa seuramme sähköposteja (lähettäjänä Saaristomerensukeltajat), on mahdollista, että rekisterissä oleva sähköpostiosoitetietosi on väärä tai se puuttuu kokonaan. Muistathan käydä päivittämässä mahdollisen puuttuvan tai muuttuneen sähköpostiosoitteesi jäsensivuilla.

Samoin mikäli olet muuttanut tai muuttamassa, muistathan käydä päivittämässä tietosi jäsensivuilla.

Uusi jäsen! Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Kiitos ja tervetuloa mukaan toimintaan! Katso samalla seuraavalta sivulta ohjeet seuraavista askelmerkeistä! (linkki sivun vasemmassa laidassa)